ANDREOLA

Andreola - to je čtyřicetiletý příběh rodiny Pola, její vášni pro vinnou révu a práci, která přetváří půdu do tvarů a rytmů. V roce 1984 založil Nazzareno Pola v zelených kopcích Col San Martino, v samotném srdci Valdobbiadene DOCG. Věřil, že člověk svojí prací utváří krajinu a mění její formy a rytmus. 

Dnes jeho syn Stefano Pola pokračuje ve vedení společnosti se stejnou filozofií jako jeho otec, s vědomím, že nejlepší ochrana území spočívá v plném pochopení toho, že Valdobbiadene DOCG není jen produkt, ale něco živého: výsledek vývoje vinné révy, její přizpůsobivosti půdě a klimatické rozmanitosti, práce, která je stále zcela ruční, „hrdinského“ vinařství.

Od vinice až po konečné lahvování ve sklepě je třeba umně kombinovat staré metody a moderní technologie, vášeň s rozumem. Vývoj, který vedl společnost Andreola k hlubokému pochopení „charakteru“ Valdobbiadene DOCG, až k tomu, že je schopna vyjádřit jedinečný styl vína, který se vyznačuje čistotou produktu a maximálním posílením jeho původních vlastností: krémovost na patře, intenzivní ovocné a elegantní vůně na nose, harmonie a vyváženost. Elegantní jsou také unikátní lahve s jedinečným designem a růží na lahvi. 

Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem
26I 1790 X 1976 10
Novinka
419 Kč

Země/region: Itálie / Veneto
Odrůda: 100% Glera
Obj.alkoholu:11,5% alk.
Kategorie: extra brut - suché
Objem: 0,75L
Kód: 2361
Col del Forno 1790 X 1976 11
Novinka
419 Kč

Země/region: Itálie / Veneto
Odrůda: 100% Glera
Obj.alkoholu:11,5% alk.
Kategorie: brut - suché
Zbytkový cukr: 7g/l
Objem: 0,75L
Kód: 2362
Obrázek 78
Novinka
419 Kč

Země/region: Itálie / Veneto
Odrůda: 100% Glera
Obj.alkoholu:11,5% alk.
Kategorie: brut - suché
Zbytkový cukr: 14g/l
Objem: 0,75L
Kód: 2363