ANDREOLA
Andreola - to je čtyřicetiletý příběh rodiny Pola, její vášni pro vinnou révu a práci, která přetváří půdu do tvarů a rytmů. V roce 1984 založil Nazzareno Pola v zelených kopcích Col San Martino, v samotném srdci Valdobbiadene DOCG. Věřil, že člověk svojí prací utváří krajinu a mění její formy a rytmus.
Dnes jeho syn Stefano Pola pokračuje ve vedení společnosti se stejnou filozofií jako jeho otec, s vědomím, že nejlepší ochrana území spočívá v plném pochopení toho, že Valdobbiadene DOCG není jen produkt, ale něco živého: výsledek vývoje vinné révy, její přizpůsobivosti půdě a klimatické rozmanitosti, práce, která je stále zcela ruční, „hrdinského“ vinařství.
Od vinice až po konečné lahvování ve sklepě je třeba umně kombinovat staré metody a moderní technologie, vášeň s rozumem. Vývoj, který vedl společnost Andreola k hlubokému pochopení „charakteru“ Valdobbiadene DOCG, až k tomu, že je schopna vyjádřit jedinečný styl vína, který se vyznačuje čistotou produktu a maximálním posílením jeho původních vlastností: krémovost na patře, intenzivní ovocné a elegantní vůně na nose, harmonie a vyváženost. Elegantní jsou také unikátní lahve s jedinečným designem a růží na lahvi.